Gods- og transportselskaper i Lommedalen

Annonse:
I byen Lommedalen, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 16 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Lommedalen som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Akershus som ligger i nærheten Lommedalen.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Lommedalen og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Lommedalen finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Lommedalen og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Lommedalen

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Lommedalen som kan hjelpe deg med transport av varer.

Oslo og Akershus Turbusser AS
Lommedalsveien 281
1350 Lommedalen


Mask Transport AS
Johnsrudgata 20
1350 Lommedalen


Burud Transport AS
Lommedalsveien 330A
1350 Lommedalen


Leif Rognlien Transport & Service
Guribysagveien 18
1350 Lommedalen


Thomas Møbeltransport Tomasz Lopucki
Slalåmveien 7
1350 Lommedalen


Knut Bjerke Transport AS
Fossbergjordet 17
1350 Lommedalen


Lystad Transport Tom Erik Lystad
Bjerkeveien 79
1350 Lommedalen


Knut Bjerke Transport
Fossbergjordet 17
1350 Lommedalen


Petter J Offergaard
Haugsåsen 26
1350 Lommedalen


Markus Fjeld Transport
Bonnaveien 24
1350 Lommedalen


Frank Løvseth Transport AS
Løkkafossen 40
1350 Lommedalen


Nettbuss AS avd Øst Tur
Lommedalsveien 299
1350 Lommedalen


Johan Olsen Tømmertransport
Guribysagveien 51
1350 Lommedalen


Hallgeir Arnesen AS
Bjerkeveien 12
1350 Lommedalen


Ole Ivar Topaas
Muserudbakken 6
1350 Lommedalen


Buss 1
Nedre Goslia 3
1350 Lommedalen

Annonse:

Informasjon om byen Lommedalen

Lommedalen er et tettsted med 11 448[1] innbyggere i 2015, som befinner seg inn mot Krokskogen lengst nord i Bærum kommune. Lommedalen er i dag en endestasjon lengst nord i Bærum, med eneste adkomstvei alment tilgjengelig for biltransport sydfra. Isolasjonen har satt sine spor på stedet. Carsten E. Munch skriver på vegne av Kultur- og kinoadmini

Areal: 4 km2
Befolkning: 11 448, år 2015

Priser for transportselskaper i Lommedalen

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Lommedalen variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Lommedalen.

Her kan du finne mer informasjon om byen Lommedalen.

Finner du ingen transportselskaper i Lommedalen som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Akershus.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.