Gods- og transportselskaper i Kongsberg

Annonse:
I byen Kongsberg, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 16 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Kongsberg som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Buskerud som ligger i nærheten Kongsberg.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Kongsberg og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Kongsberg finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Kongsberg og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Kongsberg

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Kongsberg som kan hjelpe deg med transport av varer.

Kongsberg Transport AS
Gomsrudveien 132
3610 Kongsberg


Sprinter Transport AS
Ingebjørg Holthes Vei 12
3612 Kongsberg


Kongsberg Tur og Transport AS
Sandsværveien 14
3616 Kongsberg


Kåre Heistad Transport og Mont
Kemner Ruuds vei 18
3610 Kongsberg


Asbjørn Lund AS
Drammensveien 85
3612 Kongsberg


Xl Fritid AS
Baneveien 57
3612 Kongsberg


Rønning Pål
Numedalsveien 360
3614 Kongsberg


Jan-Rune Åshammer
Wernerløkka 1A
3612 Kongsberg


Øyvind Wessel Transport AS
Jondalsveien 225
3614 Kongsberg


Roar Odden Transport
Møllergata 9
3616 Kongsberg


Helgerud Transport
Saggrendabakkene 35
3614 Kongsberg


Glenn Klevengen
Skrimsletta 9
3615 Kongsberg


Kongsberg Budservice AS
Industriveien 11
3610 Kongsberg


M Narverud Transport AS
Jondalen
3614 Kongsberg


R Andersen Transport AS
Industriveien 11
3610 Kongsberg


Hh Transport ANS
Mauritz Hansens gate 45
3617 Kongsberg

Annonse:

Informasjon om byen Kongsberg

Kongsberg (opprinnelig Konningsberg) er en bykommune i Buskerud, sydligst i Numedal. Den grenser i nord til Flesberg, i øst mot Øvre Eiker og Hof, i sør mot Skien, Siljan og Lardal, og i vest mot Notodden og Sauherad kommuner. Kongsberg har 25 090 innbyggere. Numedalslågen deler byen i to. Vestsiden ('Vessia') er den eldste og mest opprinnelige del

Areal: 793,09 km²
Befolkning: 27 013, år 2015

Priser for transportselskaper i Kongsberg

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Kongsberg variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Kongsberg.

Her kan du finne mer informasjon om byen Kongsberg.

Finner du ingen transportselskaper i Kongsberg som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Buskerud.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.