Gods- og transportselskaper i Skodje

Annonse:
I byen Skodje, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 14 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Skodje som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Møre og Romsdal som ligger i nærheten Skodje.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Skodje og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Skodje finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Skodje og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Skodje

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Skodje som kan hjelpe deg med transport av varer.

Frode Pilskog Varetransport AS
Olivermarka 49
6260 Skodje


Gunnar Valde Thermotransport AS
Britplassvegen 16
6260 Skodje


Valde Karl A/S
Skogvegen 20
6260 Skodje


Haahjem Transport AS
Valle
6260 Skodje


Sigbjørn Warholm
Ytsterema 6
6260 Skodje


Einar Valde AS
Håhjem Næringspark
6260 Skodje


Perry Græsdal
Engsetdalsvegen 801
6260 Skodje


Ness Transport Petter Ness
Nesvegen 199
6260 Skodje


Absalonsen Transport AS
Reiakvam
6260 Skodje


Gt Buss AS
Glomset
6260 Skodje


Sortil AS
Øvsten Transport v/Bjørn Øvstegård
Granvegen 9
6260 Skodje


Nakken Auto
Korsveggarden 27
6260 Skodje


Steen Betongpumping AS avd Skodje kommune
Slette industriområde
6260 Skodje

Annonse:

Informasjon om byen Skodje

Skodje er et tettsted og administrasjonssenter i Skodje kommune i Møre og Romsdal med 2 320 innbyggere per 1. januar 2015. Tettstedet ligger på nordsiden av Skodjevika, Stavsetfjordens innerste arm. Gjennom tettstedet går fylkesvei 661 fra E 39 i Skodjestraumen via Vatne tilbake til E 9 på Vestnes. Skodje har variert industri og fiskeoppdrett.

Areal: 1.67 km²
Befolkning: 2 320, år 2015

Priser for transportselskaper i Skodje

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Skodje variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Skodje.

Her kan du finne mer informasjon om byen Skodje.

Finner du ingen transportselskaper i Skodje som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Møre og Romsdal.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.