Gods- og transportselskaper i Gravdal

Annonse:
I byen Gravdal, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 3 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Gravdal som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Nordland som ligger i nærheten Gravdal.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Gravdal og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Gravdal finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Gravdal og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Gravdal

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Gravdal som kan hjelpe deg med transport av varer.

Bjørn-Erik Eriksen Transport AS
Buksnesveien 561
8372 Gravdal


Vl All Service Vegard Henriksen Larsen
Kløvsteinveien 7
8372 Gravdal


Nils Harry Jakobsen Transport
Svingveien 2
8372 Gravdal

Annonse:

Informasjon om byen Gravdal

Gravdal er et tettsted i Vestvågøy kommune i Nordland. Gravdal ligger geografisk midt i Lofoten, og er nesten «tvillingtettsted» med kommunesenteret Leknes. Tettstedet Gravdal har 1 604 innbyggere per 1. januar 2015, og former med Leknes en tilnærmet sammenhengende bebyggelse på noe over 4 300 innbyggere innerst i Buksnesfjorden.

Areal: 1.26 km²
Befolkning: 1604, år 2015

Priser for transportselskaper i Gravdal

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Gravdal variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Gravdal.

Her kan du finne mer informasjon om byen Gravdal.

Finner du ingen transportselskaper i Gravdal som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Nordland.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.