Gods- og transportselskaper i Korgen

Annonse:
I byen Korgen, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 6 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Korgen som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Nordland som ligger i nærheten Korgen.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Korgen og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Korgen finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Korgen og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Korgen

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Korgen som kan hjelpe deg med transport av varer.

Helgeland Tur Buss AS
Bjørnstien 4
8646 Korgen


Rune Vasdal AS
Villmones
8646 Korgen


Ragnar A Lund Transport
Fagerlimoen 7
8646 Korgen


Helgeland Turbuss Geir Nygård
Bjørnstien 4
8646 Korgen


Åge Davidsen
Bjørnstien 8
8646 Korgen


Ral Transport AS
Fagerlimoen 7
8646 Korgen

Annonse:

Informasjon om byen Korgen

Korgen er et tettsted og administrasjonssenteret i Hemnes kommune i Nordland. Tettstedet har 869 innbyggere per 1. januar 2015. Antall innbyggere som tilhører Korgen skolekrets er 1532 per 1. januar 2012. Korgen har veiforbindelse til Mo i Rana, Mosjøen og Bleikvasslia

Areal: 0,89 km2
Befolkning: 869 , år 2015

Priser for transportselskaper i Korgen

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Korgen variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Korgen.

Her kan du finne mer informasjon om byen Korgen.

Finner du ingen transportselskaper i Korgen som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Nordland.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.