Gods- og transportselskaper i Myre

Annonse:
I byen Myre, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 11 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Myre som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Nordland som ligger i nærheten Myre.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Myre og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Myre finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Myre og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Myre

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Myre som kan hjelpe deg med transport av varer.

NSK Shipping
Storgata 52 A
8430 Myre


Aksel Endresen Transport AS
Havnegata 14
8430 Myre


Sh Transport AS
Steinlandsfjorden
8430 Myre


Vesterålen Bilberging AS
Storgata 53
8430 Myre


Endresen Distribusjon AS
Gossenveien 9B
8430 Myre


Din Multipartner AS
Byeveien 10B
8430 Myre


Endresen Thermotransport AS
Gossenveien 9A
8430 Myre


Endresen Anlegg AS
Strandveien 13
8430 Myre


Viking Myre
Storgata 53
8430 Myre


Endresen Langtransport AS
Heimsommarøyveien 43
8430 Myre


Amundsen Fraktservice ANS
Slettaveien 63
8430 Myre

Annonse:

Informasjon om byen Myre

Myre er et fiskevær, et tettsted og administrasjonssenteret i Øksnes kommune i Nordland. Tettstedet har 2 071 innbyggere per 1. januar 2015, og ligger på nordvestsida av Langøya, øst for Prestfjorden i Vesterålen.

Areal: 0,32 km2
Befolkning: 320 , år 2015

Priser for transportselskaper i Myre

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Myre variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Myre.

Her kan du finne mer informasjon om byen Myre.

Finner du ingen transportselskaper i Myre som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Nordland.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.