Gods- og transportselskaper i Nesna

Annonse:
I byen Nesna, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 2 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Nesna som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Nordland som ligger i nærheten Nesna.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Nesna og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Nesna finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Nesna og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Nesna

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Nesna som kan hjelpe deg med transport av varer.

NesnaTerminalen AS
Kaia Movegen
8700 Nesna


Geir Lillevik Transport
75 05 75 42


Annonse:

Informasjon om byen Nesna

Nesna er et tettsted og administrasjonssenter i Nesna kommune på Helgeland i Nordland. Tettstedet har 1 420 innbyggere per 1. januar 2015. Her ligger Høgskolen i Nesna. Stedet ligger langs Kystriksveien.

Areal: 1.1 km²
Befolkning: 1420, år 2015

Priser for transportselskaper i Nesna

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Nesna variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Nesna.

Her kan du finne mer informasjon om byen Nesna.

Finner du ingen transportselskaper i Nesna som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Nordland.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.