Gods- og transportselskaper i Stamsund

Annonse:
I byen Stamsund, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 6 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Stamsund som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Nordland som ligger i nærheten Stamsund.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Stamsund og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Stamsund finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Stamsund og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Stamsund

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Stamsund som kan hjelpe deg med transport av varer.

Stamsund Skipsekspedisjon AS
J.M.Johansens vei 2
8340 Stamsund


Pedersen Frits K Drift A/S avd Transport
J.M.Johansens vei 19
8340 Stamsund


Ketil A Sletteng
Åsryggen 14
8340 Stamsund


VIO Vikingstasjonenes Interesseorganisasjon
J.M.Johansens vei 17
8340 Stamsund


Fritz Karl Drift Pedersen AS
J.M.Johansens vei 19
8340 Stamsund


Arctic Buss Lofoten AS
J.M.Johansens vei 17
8340 Stamsund

Annonse:

Informasjon om byen Stamsund

Stamsund er et tettsted i Vestvågøy kommune i Lofoten i Nordland. Tettstedet har 1 059 innbyggere per 1. januar 2015. Stamsund er et viktig fiskevær med Aker Seafoods J.M. Johansen A/S og Nordland Havfiske A/S som viktigste bedrifter. Nordland Havfiske A/S er det største trålselskapet i Nord-Norge.

Areal: 1 km²
Befolkning: 1 059, år 2015

Priser for transportselskaper i Stamsund

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Stamsund variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Stamsund.

Her kan du finne mer informasjon om byen Stamsund.

Finner du ingen transportselskaper i Stamsund som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Nordland.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.