Gods- og transportselskaper i Oslo

Annonse:
I byen Oslo, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 10 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Oslo som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Oslo som ligger i nærheten Oslo.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Oslo og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Oslo finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Oslo og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Oslo

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Oslo som kan hjelpe deg med transport av varer.

Transport-Formidlingen SA
Østre Aker vei 255
0976 Oslo


Bull Trans Oslo AS
P. A. Munchs vei 7
0870 Oslo


Sporveien Trikken
Storoveien 25
0487 Oslo


Nortrail Norsk Trailer Express
Verkseier Furulunds vei 49
0668 Oslo


Solan Transport AS
Selma Ellefsens vei 6
0581 Oslo


Oslo Transportservice SA
Kristoffer Robins vei 2 B
0978 Oslo


Nordic Crane Kynningsrud avd Oslo
Ringnesveien 2
0978 Oslo


Pianoland
Drammensveien 112
0271 Oslo


NSB AS
Schweigaards gate 23
0191 Oslo


24/7 Ekspress AS
Stanseveien 10
0975 Oslo

Annonse:

Informasjon om byen Oslo

Tettstedet Oslo er hele det SSB-definerte området med sammenhengende bebyggelse omkring Oslo. Tettstedet Oslo har 975 744 innbyggere i 2016. Tettstedet Oslo er ikke identisk med Oslo kommune, byregionen eller Stor-Osloregionen.

Areal: 45 km2
Befolkning: 975 744, år 2016

Priser for transportselskaper i Oslo

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Oslo variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Oslo.

Her kan du finne mer informasjon om byen Oslo.

Finner du ingen transportselskaper i Oslo som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Oslo.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.