Gods- og transportselskaper i Åkrehamn

Annonse:
I byen Åkrehamn, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 5 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Åkrehamn som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Rogaland som ligger i nærheten Åkrehamn.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Åkrehamn og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Åkrehamn finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Åkrehamn og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Åkrehamn

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Åkrehamn som kan hjelpe deg med transport av varer.

John T Torgersen
Nordre Ådlandsveg 109
4270 Åkrehamn


F.H. Sand Transport
Vikavegen 12
4270 Åkrehamn


BAC Automater Bjørn Valhammer
Vestre Karmøyveg 319
4270 Åkrehamn


Odd Einar Aanensen
Sjenarvegen 21
4270 Åkrehamn


Knut Terje Stava
Åkravegen 88
4270 Åkrehamn

Annonse:

Informasjon om byen Åkrehamn

Åkrehamn er en by på Karmøy i Rogaland, med bystatus fra 2002. Byen inngikk i tettstedet Åkrehamn/Veavågen sammen med Vedavågen. Dette tettstedet hadde 10 540 innbyggere 1. januar 2013. Fra 2014 ble det regnet som eget tettsted med 7 865 innbyggere.

Areal: 4,34 km2
Befolkning: 7 865, år 2014

Priser for transportselskaper i Åkrehamn

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Åkrehamn variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Åkrehamn.

Her kan du finne mer informasjon om byen Åkrehamn.

Finner du ingen transportselskaper i Åkrehamn som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Rogaland.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.