Gods- og transportselskaper i Flekke

Annonse:
I byen Flekke, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 2 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Flekke som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Sogn og Fjordane som ligger i nærheten Flekke.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Flekke og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Flekke finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Flekke og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Flekke

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Flekke som kan hjelpe deg med transport av varer.

Eldevik Transport og Bygg
Eikarol
6968 Flekke


Jørgensen Transport og Maskin AS
Nautsund
6968 Flekke

Annonse:

Informasjon om byen Flekke

Flekke er et tettsted langs Flekkefjorden, en sidearm til Dalsfjorden, i Fjaler kommune. Tettstedet har 227 innbyggere per 1. januar 2016. Noen kilometer nord for Flekke, ligger bygda Haugland, mens fjorden fortsetter sørover til Trollevika og et smalt sund inn til Flosjøen.

Areal: 0.11 km²
Befolkning: 227, år 2016

Priser for transportselskaper i Flekke

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Flekke variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Flekke.

Her kan du finne mer informasjon om byen Flekke.

Finner du ingen transportselskaper i Flekke som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Sogn og Fjordane.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.