Gods- og transportselskaper i Lunde

Annonse:
I byen Lunde, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 10 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Lunde som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Telemark som ligger i nærheten Lunde.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Lunde og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Lunde finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Lunde og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Lunde

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Lunde som kan hjelpe deg med transport av varer.

Orekåsa Transport
Bergvinvegen 6
3825 Lunde


Hermansen Kran & Transport AS
Prestegårdsvegen 6
3825 Lunde


Nome Containerservice AS
Slusevegen 20
3825 Lunde


12hoist4u Norge AS
Brugata 14
3825 Lunde


Jan Nymoen Transport
Hauganåsen 22
3825 Lunde


Herman Hermansen AS Transportforretning
35 94 78 86Lunde Transport AS
Lågmovegen 9
3825 Lunde


Hermansen Bjarne
Nordbygdavegen 392
3825 Lunde


Wik Tømmer & Transport AS
Skoevegen 16
3825 Lunde


Jensen Transport AS
Ajertangen 16
3825 Lunde

Annonse:

Informasjon om byen Lunde

Lunde er et tettsted i Nome kommune i Telemark. Tettstedet har 1 563 innbyggere per 1. januar 2016, og ligger omtrent 11 kilometer fra Ulefoss, 15 kilometer fra Bø i Telemark og 40 kilometer fra Skien. Lunde var egen kommune fram til kommunesammenslåinga i 1964.

Areal: 1.58 km²
Befolkning: 1 563, år 2016

Priser for transportselskaper i Lunde

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Lunde variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Lunde.

Her kan du finne mer informasjon om byen Lunde.

Finner du ingen transportselskaper i Lunde som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Telemark.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.