Gods- og transportselskaper i Nykirke

Annonse:
I byen Nykirke, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 5 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Nykirke som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Vestfold som ligger i nærheten Nykirke.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Nykirke og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Nykirke finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Nykirke og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Nykirke

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Nykirke som kan hjelpe deg med transport av varer.

Høves Royal Class AS
Kopstadveien 9
3180 Nykirke


Høves Royal Class
Kopstadveien 9
3180 Nykirke


Norsk Transport Partner AS
Kopstadveien 33
3180 Nykirke


Asp Transport og Sjåførtjenester Aud Sonja Pedersen
Nordre Skånevei 11
3180 Nykirke


Arne Ragnar Skahjem
Moskvil
3180 Nykirke

Annonse:

Informasjon om byen Nykirke

Nykirke er et tettsted i Horten kommune i Vestfold. Tettstedet har 715 innbyggere per 1. januar 2016, og ligger øst for E18 omtrent ti kilometer vest for Horten sentrum. Vestfoldbanen går gjennom Nykirke, men Nykirke stasjon er nedlagt. Dermed er nærmeste stoppested Skoppum stasjon. Nykirke kirke ligger her.

Areal: 0.52 km²
Befolkning: 715, år 2016

Priser for transportselskaper i Nykirke

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Nykirke variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Nykirke.

Her kan du finne mer informasjon om byen Nykirke.

Finner du ingen transportselskaper i Nykirke som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Vestfold.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.