Gods- og transportselskaper i Sem

Annonse:
I byen Sem, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 7 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Sem som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Vestfold som ligger i nærheten Sem.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Sem og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Sem finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Sem og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Sem

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Sem som kan hjelpe deg med transport av varer.

Tønsberg Varetransport Jørgen Andersson
Semsbyveien 67
3170 Sem


T Foss Transport
Gamle Ramnesvei 46
3171 Sem


T.H. Consulting Frode Hvitstein Trummar
Åshaugveien 3
3170 Sem


Lensberg Ragnar
Taranrødveien 15
3171 Sem


Ole Brattekværne AS
Døvleveien 76
3171 Sem


Tt Frakt AS
Semsbyveien 152
3170 Sem


Helge Brattekværne
Døvleveien 44
3171 Sem

Annonse:

Informasjon om byen Sem

Sem er et tettsted i Tønsberg kommune i Vestfold som strekker seg delvis inn i nabokommunen Sandefjord. Tettstedet har 2 392 innbyggere per 1. januar 2016, og ligger fem kilometer vest for Tønsberg by.

Areal: 1.91 km²
Befolkning: 2 392, år 2016

Priser for transportselskaper i Sem

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Sem variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Sem.

Her kan du finne mer informasjon om byen Sem.

Finner du ingen transportselskaper i Sem som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Vestfold.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.