Gods- og transportselskaper i Karasjok

Annonse:
I byen Karasjok, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 4 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Karasjok som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Finnmark som ligger i nærheten Karasjok.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Karasjok og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Karasjok finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Karasjok og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Karasjok

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Karasjok som kan hjelpe deg med transport av varer.

Fredeng AS
Bieskkángeaidnu 7A
9730 Karasjok


Baltos Busser AS
Oalgejotguolbba 9
9730 Karasjok


Baltos Busser Arne Kr Balto
Oalgejotguolbba 9
9730 Karasjok


Karasjok Bilberging AS
Bieskkángeaidnu 2
9730 Karasjok

Annonse:

Informasjon om byen Karasjok

Bygda vokste fram fra den gamle vinterleiren Ávjuvárri, som lå ca. 4 mil fra det som idag er Karasjok sentrum. Tettstedet Karasjok har 1 839 innbyggere på arealet 2.3 km².

Areal: 2.3 km²
Befolkning: 1 839 , år 2015

Priser for transportselskaper i Karasjok

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Karasjok variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Karasjok.

Her kan du finne mer informasjon om byen Karasjok.

Finner du ingen transportselskaper i Karasjok som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Finnmark.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.