Gods- og transportselskaper i Kirkenes

Annonse:
I byen Kirkenes, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 16 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Kirkenes som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Finnmark som ligger i nærheten Kirkenes.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Kirkenes og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Kirkenes finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Kirkenes og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Kirkenes

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Kirkenes som kan hjelpe deg med transport av varer.

Kirkenes Transportsentral AS
Fyllingsveien 13
9900 Kirkenes


Tbn Transport AS
Fyllingsveien 19
9900 Kirkenes


Tschudi Northern Logistics AS
Sydvaranger Industriområde
9900 Kirkenes


Nor Lines Kirkenes AS
Kaiveien 4
9900 Kirkenes


Geir Johan Pettersen
Parkveien 20
9900 Kirkenes


Murmansk Ekspressen AS
Fyllingsveien 5
9900 Kirkenes


Kjell Arnold Noste
Langørveien 38
9900 Kirkenes


Sten Haga Transport
Marcus Thranes vei 3
9900 Kirkenes


Jan Ruud AS
Elevenes
9900 Kirkenes


Kanebog Transport AS avd Kirkenes
Sydvaranger Kai
9900 Kirkenes


Statoil Oljeservice Øst-Finnmark
Prestøya Tankanlegg
9900 Kirkenes


Wahlbergs Transport
Storgata 46
9900 Kirkenes


Sydvaranger Malmtransport AS
Sydvaranger Industriområde
9900 Kirkenes


Soot Transport og Maskin AS
Presteveien 33B
9900 Kirkenes


Knut Jakola Transport AS
Parkveien 10
9900 Kirkenes


Per Koi AS
Elvenes
9900 Kirkenes

Annonse:

Informasjon om byen Kirkenes

Kirkenes er et tettsted og administrasjonssenteret i Sør-Varanger kommune i Finnmark. Tettstedet har 3 590 innbyggere per 1. januar 2015. Neset mellom Pasvikelven og Langfjorden het tidligere Piselvnes. Da det i 1862 ble bygget ei kirke på neset ble stedsnavnet endret til Kirkenes. Byen er endepunkt for E6 og for Hurtigruten.

Areal: 2.15 km²
Befolkning: 3 590, år 2015

Priser for transportselskaper i Kirkenes

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Kirkenes variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Kirkenes.

Her kan du finne mer informasjon om byen Kirkenes.

Finner du ingen transportselskaper i Kirkenes som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Finnmark.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.