Gods- og transportselskaper i Flisa

Annonse:
I byen Flisa, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 14 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Flisa som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Hedmark som ligger i nærheten Flisa.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Flisa og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Flisa finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Flisa og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Flisa

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Flisa som kan hjelpe deg med transport av varer.

Solør Transport & Spedisjon AS
Kaffegata 5
2270 Flisa


Gunnar M. Gangås Transport Kjøp og Salg
Sundmoen
2271 FLISA


Tm Langerud AS
412 06 402Tore Isaksætre Transport AS
Knappumsvegen 161
2270 Flisa


Pettersen & Pettersen Transport DA
John Gustav Isaksætre
62 95 11 38Solør Betongtransport AS
952 21 176J. R. Betongtransport AS
Solbakken 6B
2270 Flisa


Kneppen Transport AS
915 69 381Charite Transport AS
Solørvegen 130
2270 Flisa


Ove Isaksætre AS
T & T Transport AS
990 91 859Miljøfrakt AS
Kaffegata 84
2270 Flisa


Biosupply AS
62 95 05 10


Annonse:

Informasjon om byen Flisa

Flisa er et tettsted og administrasjonssenter i Åsnes kommune i Solør i Hedmark. Tettstedet har 1 621 innbyggere per 1. januar 2015. Flisa ble i 2012 innvilget landsbystatus.Landsbyen Flisa er Åsnes kommunes administrasjonsted og det største handelssenteret mellom Kongsvinger og Elverum.

Areal: 1.76 km²
Befolkning: 1 621 , år 2015

Priser for transportselskaper i Flisa

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Flisa variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Flisa.

Her kan du finne mer informasjon om byen Flisa.

Finner du ingen transportselskaper i Flisa som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Hedmark.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.