Gods- og transportselskaper i Dimmelsvik

Annonse:
I byen Dimmelsvik, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 1 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Dimmelsvik som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Hordaland som ligger i nærheten Dimmelsvik.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Dimmelsvik og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Dimmelsvik finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Dimmelsvik og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Dimmelsvik

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Dimmelsvik som kan hjelpe deg med transport av varer.

Korsvold Transport DA
Fetvegen 26
5464 Dimmelsvik

Annonse:

Informasjon om byen Dimmelsvik

Dimmelsvik er et tettsted i Kvinnherad kommune i Hordaland. Stedet ligger på østsiden av Hardangerfjorden, omtrent 4 km sør for Rosendal. Fra Dimmelsvik går det vei innover Omvikdalen og til Matre. Tettstedet har 406 innbyggere per 1. januar 2015.

Areal: 0.4 km²
Befolkning: 406, år 2015

Priser for transportselskaper i Dimmelsvik

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Dimmelsvik variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Dimmelsvik.

Her kan du finne mer informasjon om byen Dimmelsvik.

Finner du ingen transportselskaper i Dimmelsvik som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Hordaland.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.