Gods- og transportselskaper i Leknes

Annonse:
I byen Leknes, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 10 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Leknes som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Hordaland som ligger i nærheten Leknes.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Leknes og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Leknes finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Leknes og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Leknes

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Leknes som kan hjelpe deg med transport av varer.

Leknes Maskin & Transport AS
Mjånesveien 6
8370 Leknes


Lofoten Avfall AS
Leknesveien 191
8370 Leknes


Leknes Taxisentral
Storgata 39
8370 Leknes


Vestvågøy Taxi AS
Storgata 39
8370 Leknes


Farstad & Sønn Thermo- og Flyttetransport DA
Leknesveien 441
8370 Leknes


Lofoten Transport Kenneth Inge Limstrand
Markstubben 4
8370 Leknes


Nordtrafikk Cargo AS
Bolleveien 3
8370 Leknes


Ole Johan Olsen Bilberging
Myrstien 16
8370 Leknes


Arctic Buss Lofoten AS
926 99 060Torheim Fix
Skullbrusjyen 34
8370 Leknes

Annonse:

Informasjon om byen Leknes

Leknes er et tettsted i Lindås kommune i Hordaland. Tettstedet har 972 innbyggere per 1. januar 2015, og ligger ved Osterfjorden.

Areal: 0.76 km²
Befolkning: 972 , år 2015

Priser for transportselskaper i Leknes

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Leknes variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Leknes.

Her kan du finne mer informasjon om byen Leknes.

Finner du ingen transportselskaper i Leknes som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Hordaland.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.