Gods- og transportselskaper i Hareid

Annonse:
I byen Hareid, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 6 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Hareid som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Møre og Romsdal som ligger i nærheten Hareid.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Hareid og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Hareid finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Hareid og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Hareid

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Hareid som kan hjelpe deg med transport av varer.

Hjørungavåg Transport AS
906 97 599Kvalvik V
Kvennavegen 15
6060 Hareid


Valderhaug Transport
Geilevegen 45
6060 Hareid


Hareid Trafikkterminal AS
70 09 50 00B Bigset Transport AS
Oreteigen 43
6060 Hareid


K Holstad Transport
400 06 488


Annonse:

Informasjon om byen Hareid

Hareid er et tettsted og administrasjonssenter i Hareid kommune i Møre og Romsdal med 3 281 innbyggere per 1. januar 2015.Hareid er et handlesenter, med industri, hotell og kirke (Hareid kirke). Fylkesvei 61 går fra Hareid sentrum mot Ulsteinvik. Fra Hareid sentrum går også fylkesvei 61 som fergeforbindelse til Sulesund, og hurtigbåt fra Hareid se

Areal: 2.55 km²
Befolkning: 3 281, år 2015

Priser for transportselskaper i Hareid

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Hareid variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Hareid.

Her kan du finne mer informasjon om byen Hareid.

Finner du ingen transportselskaper i Hareid som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Møre og Romsdal.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.