Gods- og transportselskaper i Stordal

Annonse:
I byen Stordal, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 2 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Stordal som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Møre og Romsdal som ligger i nærheten Stordal.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Stordal og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Stordal finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Stordal og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Stordal

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Stordal som kan hjelpe deg med transport av varer.

Busengdal Transport AS
Sandvikgata 27
6250 Stordal


Holstad Varetransport
Stordal sentrum
6250 Stordal

Annonse:

Informasjon om byen Stordal

Stordal er et tettsted og administrasjonssenter i Stordal kommune i Møre og Romsdal med 673 innbyggere per 1. januar 2015. Tettstedet ligger ved utløpet av Stordalselva, og har betydelig møbelindustri, i tillegg til en del turisttrafikk og en flerbrukshall.[

Areal: 0.69 km²
Befolkning: 673, år 2015

Priser for transportselskaper i Stordal

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Stordal variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Stordal.

Her kan du finne mer informasjon om byen Stordal.

Finner du ingen transportselskaper i Stordal som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Møre og Romsdal.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.