Gods- og transportselskaper i Roa

Annonse:
I byen Roa, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 7 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Roa som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Oppland som ligger i nærheten Roa.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Roa og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Roa finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Roa og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Roa

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Roa som kan hjelpe deg med transport av varer.

E Braastad Transport AS
Oppdalslinna 371
2740 Roa


Odd Haakenstad
Brovollvegen 73
2740 Roa


Famax AS
Jostadvolla 27
2740 Roa


Melaas kran og transportservice AS
Kilstadgutua 23
2740 Roa


Hagen Per Kristian
Nordre Fegate 145
2740 Roa


Hvinden Transport
Oppenvegen 210
2740 Roa


Rolf Larsen Turbusser
Tveitavegen 115
2740 Roa

Annonse:

Informasjon om byen Roa

Roa er administrasjonssenteret i Lunner kommune i Oppland, ca. 55 kilometer nord for Oslo. Roa ble fram til 2013 regnet som en del av tettstedet Roa/Lunner, men ble da skilt ut som eget tettsted med 957 innbyggere pr 1. januar 2015

Areal: 0,95 km2
Befolkning: 957, år 2015

Priser for transportselskaper i Roa

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Roa variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Roa.

Her kan du finne mer informasjon om byen Roa.

Finner du ingen transportselskaper i Roa som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Oppland.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.