Gods- og transportselskaper i Leikanger

Annonse:
I byen Leikanger, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 9 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Leikanger som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Sogn og Fjordane som ligger i nærheten Leikanger.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Leikanger og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Leikanger finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Leikanger og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Leikanger

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Leikanger som kan hjelpe deg med transport av varer.

Svedal Turvogn Torfinn Svedal
Sognefjordvegen 112
6863 Leikanger


Sogn Xpressen
Klopparteigen 8
6863 Leikanger


Taxi Transport Service Sogn og Fjordane AS
Grønlund 9
6863 Leikanger


Esso Heggestad
Solbakken 5
6863 Leikanger


Hildeskor Kran & Betong AS
Røysavegen 28
6863 Leikanger


Nils Menes Transport AS
Hagane 7
6863 Leikanger


Sogn Transport AS
Sognefjordvegen 39
6863 Leikanger


Oljeekspressen AS
Solbakken 5
6863 Leikanger


Instefjord Anlegg AS
Sognefjordvegen 40
6863 Leikanger

Annonse:

Informasjon om byen Leikanger

Leikanger ligger i Selje kommune.

Areal: 0,55 km2
Befolkning: 405 , år 2016

Priser for transportselskaper i Leikanger

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Leikanger variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Leikanger.

Her kan du finne mer informasjon om byen Leikanger.

Finner du ingen transportselskaper i Leikanger som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Sogn og Fjordane.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.