Gods- og transportselskaper i Kodal

Annonse:
I byen Kodal, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 6 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Kodal som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Vestfold som ligger i nærheten Kodal.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Kodal og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Kodal finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Kodal og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Kodal

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Kodal som kan hjelpe deg med transport av varer.

Espen Stensrud Transport
Engeneveien 25
3243 Kodal


Henning Ullestad Transport
Sagstuveien 8
3243 Kodal


Kh Bygg og Anlegg v/ Kenneth Hansen
Blåbærveien 4
3243 Kodal


Prestegården Transport
Trollsåsveien 236
3243 Kodal


Styrvold Jørn
Gamle Bjørndalvei 2
3243 Kodal


Lefsrød Transport AS
Lefsrødveien 132
3243 Kodal

Annonse:

Informasjon om byen Kodal

Kodal er ei bygd med totalt 1 517 innbyggere pr. 1. januar 2009 og et tettsted i Sandefjord kommune i Vestfold. Tettstedet har 1 002 innbyggere per 1. januar 2016

Areal: 0.62 km²
Befolkning: 1 002 , år 2016

Priser for transportselskaper i Kodal

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Kodal variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Kodal.

Her kan du finne mer informasjon om byen Kodal.

Finner du ingen transportselskaper i Kodal som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Vestfold.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.