Gods- og transportselskaper i Ås

Annonse:
I byen Ås, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 5 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Ås som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Akershus som ligger i nærheten Ås.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Ås og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Ås finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Ås og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Ås

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Ås som kan hjelpe deg med transport av varer.

O Westad & Sønner AS
Langbakken 22
1430 Ås


Transporttjenester AS
Nyveien 24
1430 Ås


Røise Transport AS
Søndre Skuterudvei 21
1430 Ås


Finnstad Transport
Drøbakveien 181
1430 Ås


Overaa Geir
Helles vei 10
1430 Ås

Annonse:

Informasjon om byen Ås

Ås er et tettsted og administrasjonssenteret i Ås i Akershus. Tettstedet har 9 687[1] innbyggere per 1. januar 2015, og ligger omtrent tolv kilometer vest for Drøbak og omtrent åtte kilometer sør for Ski sentrum. I tettstedet ligger blant annet Ås stasjon, Ås videregående skole og Norges miljø- og biovitenskapelige universitet.

Areal: 4.49 km2
Befolkning: 9 687, år 2015

Priser for transportselskaper i Ås

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Ås variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Ås.

Her kan du finne mer informasjon om byen Ås.

Finner du ingen transportselskaper i Ås som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Akershus.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.