Gods- og transportselskaper i Breivikbotn

Annonse:
I byen Breivikbotn, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 4 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Breivikbotn som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Finnmark som ligger i nærheten Breivikbotn.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Breivikbotn og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Breivikbotn finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Breivikbotn og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Breivikbotn

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Breivikbotn som kan hjelpe deg med transport av varer.

Mikalsen Maskin AS
Møgsterveien 2
9593 Breivikbotn


Sigbjørn Iversen Transport AS
Strandgata 38
9593 Breivikbotn


Ragnar Nilsen
Fjellveien 2
9593 Breivikbotn


Reidar Karlsen
Hansvollveien 12
9593 Breivikbotn

Annonse:

Informasjon om byen Breivikbotn

Breivikbotn er et tettsted og administrasjonssenteret i Hasvik kommune i Finnmark. Tettstedet har 319 innbyggere per 1. januar 2015. Breivikbotn ligger innerst i Breivikfjorden, en del av Lopphavet, som er kjent for sine rike fiskeforekomster. Stedet ligger 15 kilometer fra tettstedet Hasvik og 20 kilometer fra tettstedet Sørvær.

Areal: 0.33 km²
Befolkning: 319 , år 2015

Priser for transportselskaper i Breivikbotn

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Breivikbotn variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Breivikbotn.

Her kan du finne mer informasjon om byen Breivikbotn.

Finner du ingen transportselskaper i Breivikbotn som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Finnmark.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.