Gods- og transportselskaper i Os

Annonse:
I byen Os, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 7 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Os som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Hedmark som ligger i nærheten Os.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Os og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Os finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Os og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Os

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Os som kan hjelpe deg med transport av varer.

Osbuss AS
Industrivegen 47
5210 Os


Ask Transport AS
Hesthaugen 93
5211 Os


Nostalgi Garasjen Vidar Olav Haugen
Vestre Lurane 13
5200 Os


Nkorn Nauris Korns
Øvre Varåsen 149
5210 Os


Steinsenteret Åsane Sand og Singel AS
Kolskogheiane 17
5210 Os


Www.buss-reise.no Ved Kjell Gytri
Midtskogvegen 3
5200 Os


Jan Haukeland AS
Knutavegen 63B
5208 Os

Annonse:

Informasjon om byen Os

Os er et tettsted og administrasjonssenter i Os kommune i Hedmark. Stedet ligger om lag 600 m.o.h. ved Glomma, på sørsida av elva, og ved foten av Håmmålsfjellet. Tettstedet ligger ved Rørosbanen og fylkesvei 30. Det ligger 14 km fra Røros, 20 km fra Tolga og 40 km fra Tynset.

Areal: 0.96 km²
Befolkning: 658, år 2015

Priser for transportselskaper i Os

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Os variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Os.

Her kan du finne mer informasjon om byen Os.

Finner du ingen transportselskaper i Os som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Hedmark.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.