Gods- og transportselskaper i Frekhaug

Annonse:
I byen Frekhaug, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 8 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Frekhaug som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Hordaland som ligger i nærheten Frekhaug.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Frekhaug og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Frekhaug finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Frekhaug og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Frekhaug

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Frekhaug som kan hjelpe deg med transport av varer.

Omo Transport & Utleie AS
Galtenesvegen 61
5918 Frekhaug


Borlaug & Brosvik Transport AS
Hammaren 10
5918 Frekhaug


Gifoss AS
Hjertåsvegen 55
5918 Frekhaug


Toms Transport & Maskin Tom Atle Olsen
Ådlandsvegen 1065
5918 Frekhaug


Catho Tresnes
Lonerenen 35A
5918 Frekhaug


Bjørn Atle Olsen
Odalnd
5918 Frekhaug


Marceliussen Transport AS
Rosslandsvegen 1176
5918 Frekhaug


Garberg Transport
Håstølen 14
5918 Frekhaug

Annonse:

Informasjon om byen Frekhaug

Frekhaug er et tettsted og administrasjonssenteret i Meland kommune i Hordaland, ca. 30 km. nord for Bergen sentrum og ca. 6 km. sørvest for Knarvik. Frekhaug ligger ved Salhusfjorden, på sørøstsiden av Holsnøy, og har 2 562 innbyggere per 1. januar 2015.

Areal: 1.41 km²
Befolkning: 2 562, år 2015

Priser for transportselskaper i Frekhaug

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Frekhaug variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Frekhaug.

Her kan du finne mer informasjon om byen Frekhaug.

Finner du ingen transportselskaper i Frekhaug som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Hordaland.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.