Gods- og transportselskaper i Odda

Annonse:
I byen Odda, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 9 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Odda som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Hordaland som ligger i nærheten Odda.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Odda og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Odda finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Odda og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Odda

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Odda som kan hjelpe deg med transport av varer.

Vikartransport Astrid Synøve Rasmussen
Eitrheimsvegen 128
5750 Odda


Tb Trading Torbjørn Skulbru
Albert Peterssons veg 24
5750 Odda


Hardanger Trafikkdirigering AS
Urdavegen 1
5750 Odda


Sp Garberg Transport
Hildal 12 12
5750 Odda


Geir Tupsjøen
Sjukehusvegen 18
5750 Odda


Suldal Transport AS avd Odda
Eitrheim
5750 Odda


Odda Rutebuss AS
Tyssedalsvegen 8
5750 Odda


Trolltunga-Transport Vidar Svan
Røldalsvegen 110
5750 Odda


Osmo Transport AS
Fureflotvegen 27
5750 Odda

Annonse:

Informasjon om byen Odda

Administrasjonssted og sentrum i kommunen er byen Odda med 5 047 innbyggere per 1. januar 2015, som ligger innerst i Sørfjorden i Hardanger.

Areal: unknown
Befolkning: 5 047, år 2015

Priser for transportselskaper i Odda

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Odda variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Odda.

Her kan du finne mer informasjon om byen Odda.

Finner du ingen transportselskaper i Odda som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Hordaland.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.