Gods- og transportselskaper i Kleive

Annonse:
I byen Kleive, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 4 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Kleive som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Møre og Romsdal som ligger i nærheten Kleive.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Kleive og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Kleive finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Kleive og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Kleive

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Kleive som kan hjelpe deg med transport av varer.

Xs exspress & flytteservice
Normunds Ulmanis
Botterlia
6453 Kleive


Leif Reidar Solli
Brevik Varetransport Thor Andre Brevik Basmoen
Gamle Gussiåsvegen 231
6453 Kleive

Annonse:

Informasjon om byen Kleive

Kleive er et tettsted i Molde kommune i Møre og Romsdal. Tettstedet har 476 innbyggere per 1. januar 2015, og ligger helt innerst ved Fannefjordens nordlige bredd omtrent 26 kilometer øst for Molde sentrum. Kleive kirke, en åttekantet kirke bygd i 1857, ligger her. Kleive lå i Bolsøy herred til 1964.

Areal: 0.5 km²
Befolkning: 476 , år 2015

Priser for transportselskaper i Kleive

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Kleive variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Kleive.

Her kan du finne mer informasjon om byen Kleive.

Finner du ingen transportselskaper i Kleive som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Møre og Romsdal.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.