Gods- og transportselskaper i Bjerka

Annonse:
I byen Bjerka, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 3 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Bjerka som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Nordland som ligger i nærheten Bjerka.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Bjerka og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Bjerka finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Bjerka og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Bjerka

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Bjerka som kan hjelpe deg med transport av varer.

Viggo Stien Transport AS
992 96 437Helgeland Varetransport AS
Myrvang
8643 Bjerka


Helgeland Virkestransport AS
Skogveien 1 1
8643 Bjerka

Annonse:

Informasjon om byen Bjerka

Bjerka er et tettsted i Hemnes kommune på Helgeland i Nordland. Tettstedet har 469 innbyggere per 1. januar 2015, og ligger ved utløpet av elva Røssåga, ca. 10 kilometer nord for Korgen og ca. 30 kilometer sør for byen Mo i Rana.

Areal: 0,70 km2
Befolkning: 469 , år 2015

Priser for transportselskaper i Bjerka

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Bjerka variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Bjerka.

Her kan du finne mer informasjon om byen Bjerka.

Finner du ingen transportselskaper i Bjerka som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Nordland.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.