Gods- og transportselskaper i Narvik

Annonse:
I byen Narvik, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 13 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Narvik som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Nordland som ligger i nærheten Narvik.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Narvik og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Narvik finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Narvik og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Narvik

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Narvik som kan hjelpe deg med transport av varer.

Os Expressene AS
Silsandmoen 8
8514 Narvik


Agenda AS
Fagernesv. 22 -24
8514 Narvik


Narviking AS
Teknologiveien 4
8517 Narvik


SB Transport AS
Havnegata 1 A
8514 Narvik


Veiservice Betongtransport AS
Nedre Øyra 12
8514 Narvik


Taraldsvik Maskin AS
Beisfjordveien 10
8514 Narvik


Nor Lines AS avd Narvik
Havnegata 1 A
8514 Narvik


Os-Expressene AS
Silsandmoen 8
8514 Narvik


Auto Transport Service AS
76 94 24 30Busstransport AS
Fagernesveien 145
8514 Narvik


Enevoldsen Holding AS
Elgveien 1
8515 Narvik


Nordic-Line Transport AS
Fagernesveien 62
8514 Narvik


Ofoten Bilberging AS
Teknologiveien 4
8517 Narvik

Annonse:

Informasjon om byen Narvik

Narvik er tredje største by og kommune i Nordland – og Nord-Norges syvende største by og kommune – etter folketall. Tidligere var Narvik kjøpstad. Per 1. januar 2015 er antall innbyggere i byen 14 324. Narvik er en skoleby og liker å kalle seg «teknologihovedstad» i landsdelen. Byen har en rekke videregående skoler, og er også universitetsby fra 1.

Areal: 6,77
Befolkning: 14 324, år 2015

Priser for transportselskaper i Narvik

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Narvik variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Narvik.

Her kan du finne mer informasjon om byen Narvik.

Finner du ingen transportselskaper i Narvik som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Nordland.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.