Gods- og transportselskaper i Kongsvinger

Annonse:
I byen Kongsvinger, er det en rekke av transportselskaper og operatører å velge (totalt 13 hver). Dersom det skulle være at du ikke finner et passende gods- eller transportselskaper i Kongsvinger som dekker dine behov, anbefaler vi at du tar kontakt med noen transportselskaper i en annen by i Hedmark som ligger i nærheten Kongsvinger.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle gods- og transportselskaper som er i Kongsvinger og som engasjerer lastebiler, levering av varer og godstransport finner du lengre ned på siden.

Før du kontakter et gods- eller transportselskap, anbefaler vi deg å finne ut av en del ting relatert til hva du ønsker å få hjelp med av transport. For eksempel hvor mange m2 dreier det seg om i din frakt? Du må vite hvor varene skal hentes fra, hvilken vei du vil at lastebilen skal kjøre og når du vil at transporten av varene skal være fremme. Med tanke på transportforsikring må du også vite verdien av produktet eller produktene, så vel som dens skjørhet.

I nærheten av Kongsvinger finnes det flere alternative gods- og transportselskap å velge mellom. Vi anbefaler at du tar kontakt med en rekke av selskapene i Kongsvinger og muligens andre nærliggende byer for å finne ut hvilke selskaper som passer deg best.

Gods- og transportselskaper i Kongsvinger

Nedenfor finner du vår oversikt over gods- og transportselskap i Kongsvinger som kan hjelpe deg med transport av varer.

Nortransport AS
Mårvegen 4
2211 Kongsvinger


Kurér AS
Norvald Strands veg 43
2212 Kongsvinger


Ivar Holth Transport AS
Mårvegen 14
2211 Kongsvinger


Berg Skysstasjon AS
Soleiebakken 14
2208 Kongsvinger


Bg Kampen Turvogner AS
Eidskogvegen 2
2211 Kongsvinger


P.A. Hoddevik Transport
Veltavegen 114
2212 Kongsvinger


Nettbuss Kongsvinger
Kongevegen 18
2211 Kongsvinger


Terje Jacobsen AS
Edsbergvegen 304
2212 Kongsvinger


Sergoauto Sergei Morozov
Jernbanegata 5F
2211 Kongsvinger


Kongsvinger Transportbyrå AS
Sisseners gate 29
2213 Kongsvinger


Betongtransport Øst AS
Mårvegen 14
2211 Kongsvinger


Tommy og Gunnars Transport AS
Sidevegen 9
2211 Kongsvinger


Stig JohnsrudAnnonse:

Informasjon om byen Kongsvinger

Kongsvinger er en by og en kommune, nesten lengst sør i Hedmark fylke. Kommunen grenser til Eidskog i sør, Sør-Odal i vest, Grue i nord og Sverige i øst. Det meste av arealet i Kongsvinger er skog, men det er også mye jordbruk og hundrevis av sjøer og vassdrag. Tettstedet Kongsvinger hadde 11 969 innbyggere per 2015.

Areal: 7.87 km²
Befolkning: 11 969, år 2015

Priser for transportselskaper i Kongsvinger

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester, frakt og transport som tilbys av selskapene i Kongsvinger variere mye, anbefaler vi at du tar kontakt med et par forskjellige selskaper og ber om deres løpende priser. Dette gjør det mulig å sammenligne fraktkostnadene for ulike materialer og ta den beste avgjørelsen når du velger en et transportselskap i Kongsvinger.

Her kan du finne mer informasjon om byen Kongsvinger.

Finner du ingen transportselskaper i Kongsvinger som passer for deg? Se på transportselskapene i noen annen del av Hedmark.

Stader med transportselskaper i fokus

Nedenfor finner du følgende utvalgte områder der du kan finne erfarne transportselskaper som kan hjelpe deg med alle typer transport.